Aanvoerder Bram van Polen verlengt bij PEC en gaat vijftiende seizoen in: "Fit en van waarde"

Bram van Polen heeft zijn contract bij PEC Zwolle opnieuw verlengd. De 35-jarige aanvoerder gaat daarmee zijn vijftiende jaar in bij de Zwollenaren.

Van Polen liet onlangs al doorschemeren in gesprek te zijn over een verlenging en nu is de kogel dus door de kerk. Van Polen speelde bij ruim 400 wedstrijden voor PEC. "Zoals ik vaker gezegd heb zijn er twee voorwaarden noodzakelijk om mijn contract te verlengen. Ik wil me nog hartstikke fit voelen en ik wil daarbij van waarde kunnen zijn voor het team", aldus Van Polen. "Gelukkig is dit allebei na al die jaren nog steeds het geval."

Eindstation

"Daarbij is dit mijn club en ligt hier mijn eindstation als voetballer, maar dat eindstation stellen we voor nu nog wel even uit. Tuurlijk gaan de jaren tellen, maar het lichaam kan het nog prima aan en ook mentaal voel ik me fris. Daarom wil ik nu eerst dit seizoen goed afsluiten en sta ik ook alweer in de startblokken voor de nieuwe jaargang. Ik plak er met alle liefde nog een jaar aan vast."

Bruist van energie

Mike Willems is blij dat de aanvoerder langer blijft spelen: "Van de ervaring die Bram met zich meebrengt wordt iedere dag weer geprofiteerd door de andere jongens. Het is een type speler die je er altijd bij wil hebben. Gelukkig is Bram daarbij nog altijd topfit. Zoals hij zelf al aangaf, beginnen ook voor hem de jaren te tellen, maar iedere keer dat hij weer op het veld staat bruist hij van de energie en gaat hij de duels aan zoals hij dat al jaren doet; fel en vol overgave. Bij de trainingen loopt hij altijd voorop en op conditioneel gebied presteert hij nog altijd boven de norm. Dit alles maakt dat Bram een absolute meerwaarde is voor PEC Zwolle, ook komend seizoen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
PEC ZWOLLE BETAALD VOETBAL
Deel dit artikel: