Zondag in De Oosttribune: handbalsters Kwiek hopen te stunten tegen VZV

Door de opgelegde coronarestricties van het demissionaire kabinet zullen de sportparken en -zalen de komende weken veelal leeg blijven in onze provincie. Om de pijn enigszins te verzachten kunnen liefhebbers van regionale topsport zondagavond afstemmen op RTV Oost, waar volop aandacht is voor handbal en waterpolo.

Kwiek

De handbaldames van Kwiek kennen tot dusver een degelijk seizoen in de eredivisie. Tegen de grootmachten komt de formatie van Lars Hoogeveen doorgaans net tekort, maar de laagvliegers in de hoogste afdeling werden wél verslagen door de dames uit Raalte. Aankomende zaterdagavond wacht in het eigen Sportcentrum Tijenraan een krachtmeting met het sterke VZV.

Het Ravijn

Vijftien kilometer verderop komen dit weekend ook de waterpolosters van Het Ravijn in actie. Zaterdag kruist de eredivisionist uit Nijverdal de degens met lijstaanvoerder De Zaan en zondag ontvangt de ploeg van Wicher Diallo hekkensluiter PSV. Een uitgebreide samenvatting van laatstgenoemde wedstrijd is zondagavond te zien in De Oosttribune.

HHC Hardenberg

De voetballers van HHC Hardenberg willen de goede lijn van de laatste weken, waarin een punt werd gepakt bij AFC en gewonnen werd van Noordwijk, doortrekken. De club uit de Tweede Divisie neemt het zaterdag op de eigen Boshoek op tegen Excelsior Maassluis.

De uitzending van De Oosttribune begint zondagavond om 20.30 uur op TV Oost en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL OVERIGE SPORTEN
Deel dit artikel: