Zwolse reisorganisatie genomineerd op vakantiebeurs Utrecht

Fru Amundsen uit Zwolle is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award in de categorie Outdoor en Sport. De dames van Fru Amundsen nemen het op tegen een Portugese fietsverhuurder die luxe vakanties aanbiedt.Â

Fru Amundsen organiseert bijzondere reizen door Noorwegen buiten de gebaande paden en buiten het hoogseizoen. De reisleiding vertelt over de geschiedenis, de natuur, cultuur en de tradities. Tijdens de outdoor reizen worden traditionele lokale gerechten bereidt met lokale producten.

Volgens de jury sluit deze manier van reizen erg aan bij de trend van 'living like a local' en is erg authentiek en bijzonder. Vanavond wordt de winnaar bekent gemaakt.

Uit Zwolle

Fru Amundsen werd drie jaar geleden opgericht door Carla Joustra en Marjan Spijkers uit Zwolle. De twee vrouwen zijn zelf al jaren enthousiast over Noorwegen en hebben er de nodige vakanties doorgebracht.

Naast de Zwolse dames zijn er nog meer Overijssels bedrijven aanwezig op de vakantiebeurs in Utrecht. Bijvoorbeeld de Imminkhoeve in Ommen en Lemele. De Imminkhoeve biedt aangepaste vakantie op maat aan met extra zorg en aandacht voor mensen met een beperking.

Geen Oad

Afwezig op de beurs in Utrecht is Oad, de Goorse reisondernemer slaat de landelijke vakantiebeurs dit jaar over en richt zich op de regionale vakantiebeurzen in Noord en Oost-Nederland.

Meer over dit onderwerp:
Vakantiebeurs Zwolle IJsseldelta Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren