Miranda uit Borne is op zoek naar doorrijder ongeluk met haar stiefzoon

De stiefzoon (15) van Miranda Boers uit Borne reed vrijdagavond op de fiets terug naar huis toen hij van achteren werd aangereden door een auto. De automobilist reed door. Daarom is Miranda een zoektocht naar de bestuurder begonnen.

De oproep is al door meer dan 700 mensen gedeeld. En dat had Miranda niet verwacht. "Ik had geen enkel idee. De politie raadde ons aan om dit te doen, omdat er zo weinig bekend is van de dader. Maar dit had ik niet verwacht", vertelt Miranda. 

"Ik hoop dat we op deze manier de bestuurder vinden."

Wat is er gebeurd?

Miranda: "Hij is van achteren aangereden toen hij van Delden naar huis in Borne fietste. Een automobilist reed hem van achteren aan: hij kreeg een spiegel in zijn rug. Daardoor maakte hij een soort salto op het asfalt."

Miranda vervolgt: "Zijn fiets heeft helemaal niets. Het moet dus een flinke klap zijn geweest. Hij reed op een elektrische fiets, dus dat versterkt het misschien ook."

Ook op zoek naar de helpende man

De vijftienjarige jongen is wel geholpen, vertelt zijn moeder. "Er zijn een aantal auto's langs hem heen gereden, maar er stopte gelukkig ook iemand. Een man met een transportbus heeft hem geholpen."

De Bornse vervolgt: "Mijn zoon was in shock. Toen hem werd gevraagd of hij hulp nodig had, zei hij dat dat niet hoefde. Pas thuis zagen we hoe erg hij er aan toe was. Zelf had hij geen idee."

"We zouden graag met de man met een transportbus in contact komen, want misschien heeft hij wat gezien."

Hoe is het nu?

"Op dit moment ligt hij te slapen", vertelt de Bornse. "Zijn gezicht is gehavend en zijn tanden zijn afgebroken. Maar gelukkig heeft hij niets gebroken."

"De komende week zullen we vaak naar de tandarts moeten. En hij mag twee weken alleen maar vloeibaar voedsel eten."

Meer over dit onderwerp:
Borne Regio Hengelo Nieuws
Deel dit artikel: