Paragnost leidt familie van vermiste Loes naar Buurserbeek

Een paragnost zag stromend water, iets verderop een soort schuur met een schoorsteen en verder veel bos en gras. En dus zoekt de familie van de sinds 2 september vermiste Loes uit Eibergen nu langs de Buurserbeek.

"We zijn normaal heel erg nuchter, maar grijpen echt alles aan om haar te vinden", zegt dochter Louise Jonkman. "En ze heeft vroeger veel in de Buurserbeek gezwommen, dus je weet maar nooit."

'Geen enkel spoor'

Op 2 september liep moeder Loes weg bij het Medisch Spectrum Twente in Enschede, waar ze op de psychiatrische afdeling verbleef. "Sindsdien hebben we geen enkel spoor van haar gevonden. Helemaal niets. Bizar is dat."

Aan de Buurserstraat komt een grote groep mountainbikers aangereden. Voordat ze oversteken loopt Louise naar ze toe. Om ze te vragen toch vooral extra goed om zich heen te kijken. Ze krijgt bemoedigende woorden en de belofte dat ze extra zullen opletten.

Langs de Buurserbeek

Samen met een vriendin van haar moeder wandelt Louise langs de Buurserbeek. "De kans dat we haar nog levend zullen vinden, is natuurlijk niet zo groot. Maar op de één of andere manier blijf je hopen. Als we haar maar vinden. Dat zou een enorme geruststelling zijn."

Komend weekend wordt het mooi weer. Dat zal veel wandelaars en fietsers op de been brengen. "We hopen dat iedereen goed om zich heen kijkt. En als ze maar een klein aanknopingspunt vinden de politie bellen. Haar zwarte bril, haar lichtblauwe jas, zeg het maar."

 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Buurse Buurserbeek vermist Regio Enschede Nieuws
Deel dit artikel: