Invaller Etten en doelman Danes schenken HHC Hardenberg zege op TEC

HHC Hardenberg heeft de 4-0 overwinning op GVVV van vorige week een goed vervolg gegeven. Op de eigen Boshoek werd TEC met 2-1 verslagen door een doelpunt van invaller Rutger Etten én dankzij de uitblinkende doelman Sander Danes. 

De gastheren kwamen in de openingsfase snel op voorsprong. Centrale verdediger Fatima torende boven iedereen uit en kopte hard de 1-0 tegen de touwen. Gaandeweg de eerste helft deed ook TEC van zich spreken en dat leverde kansen op voor de bezoekers, die vijf minuten voor rust loon na werken kregen. Voormalig HHC-speler Van den Assem bracht TEC langszij, 1-1.

Etten beslissend
Na rust kregen de gasten een flinke mogelijkheid om aan de leiding te komen, maar Danes behoedde de thuisploeg van een achterstand. HHC kreeg vervolgens een goede kans op de 2-1, maar invaller Etten vond doelman Schimmel op zijn weg. Diezelfde Etten was een kwartier voor tijd wél trefzeker door van dichtbij de bevrijdende 2-1 binnen te tikken.

Danes redt overwinning
In de slotfase kreeg De Bondt nog de uitgelezen kans om het duel definitief in het slot te gooien, maar schoot naast. Ver in blessuretijd stond de lat de gelijkmaker van TEC nog in de weg en vlak daarna wist Danes met een geweldige redding de bal uit zijn doel te houden. Daardoor bleef het bij 2-1 en boekt HHC de tweede thuiszege binnen een week. 

Bekijk hier de uitslagen en stand in de Tweede Divisie en de statistieken van HHC Hardenberg. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: