Uitslagen zaterdagvoetbal: Monsterzege voor Sportlust Glanerbrug op SC Enschede

Er werd weer volop gevoetbald in het zaterdagamateurvoetbal vanmiddag. Hieronder een overzicht van de meeste opvallende uitslagen.

In de 1e klasse D heeft koploper SVZW wederom geen fout gemaakt. Op bezoek bij middenmoter Bennekom werd het 1-4. Achtervolger DFS zegevierde eveneens. DOS'37 werd met 2-1 verslagen.

WVF uit Zwolle is ook na acht wedstrijden nog altijd de trotse koploper in de 2e klasse H. WVF was met 1-0 te sterk voor Enter Vooruit. Nummer twee Hulzense Boys leed duur puntenverlies bij IJVV en staat daardoor niet meer op gelijke hoogte met WVF.

Voor De Esch is de tweede nederlaag een feit in de 3e klasse D. De lijstaanvoerder verstapte zich in eigen huis tegen Oranje Nassau, maar gaat nog wel aan kop doordat achtervolger Hellendoorn de punten deelde met Bergentheim.

Dieze West is nog altijd ongeslagen in de 4e klasse D, maar blij kunnen de voetballers allesbehalve zijn. Tegen hekkensluiter VEVO, dat nog altijd wacht op de eerste driepunter, werd met 0-0 gelijkgespeeld. 

Sportlust Glanerbrug heeft vanmiddag gehakt gemaakt van SC Enschede in de 4e klasse F. Op sportcomplex Het Diekman werd het 1-10. Ook Drienerlo werkte aan het doelsaldo en won met maar liefst 9-0 van FC Aramea.

Bekijk hier alle uitslagen en standen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Uitslagen Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: