Wouter Marinus duikt op bij HHC en draagt met treffer bij aan tweede oefenzege

HHC Hardenberg heeft de tweede zege van de voorbereiding binnen. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van de beloften van SC Heerenveen. Wouter Marinus, oud-prof van onder meer PEC Zwolle, maakte een van de treffers.

Op slag van rust werd de ban gebroken op Sportpark De Boshoek. Justin Lambers tekende voor de 1-0. Het duurde echter niet lang voordat na de rust ook de 2-0 viel. HHC kreeg een penalty en deze werd benut door Rob van der Leij. 

Marinus Wolters 

Een half uur voor het einde kwam Wouter Marinus binnen de lijnen. De voormalig prof traint mee bij HHC, maar van een contract is nog geen sprake. Als er géén BVO op zijn pad komt, blijft hij wellicht. Marinus nam in de 93e minuut de derde treffer voor zijn rekening en bepaalde de eindstand op 3-0. 

Rentree Gersom Klok

Daarnaast maakte ook Gersom Klok na lange tijd van afwezigheid zijn rentree in de hoofdmacht van HHC. In de voorbereiding van vorig jaar scheurde hij zijn kruisband af.

HHC staat nu op twee zeges en één nederlaag in de voorbereiding. Afgelopen dinsdag werd er met 7-1 gewonnen van HZVV. Zaterdag was Harkemase Boys met 1-0 te sterk. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
HHC Hardenberg Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: